Stiri si evenimente

Actiune umanitara in Delta Dunarii

Sambata 18.01.2014 am primit la Tulcea grupul de “oameni sufletisti si inimosi” de la magazinul foto-video F64 si de la Off Road Adventure Romania.

Toti cei 17 participanti la actiunea umanitara din Delta Dunarii au dat dovada de entuziasm, altruism si profesionalism in organizarea de activitati filantropice. Asociatia Casiana le-a oferit cazare si a pus la dispozitie un spatiu pentru organizarea pachetelor.

Astfel, duminica 19.01.2014, avandu-i drept ghizi pe diaconul Titorencu Adrian Cristian, asistent social voluntar in cadrul Asociatiei, pe pr. Vlad Dumitru, paroh al bisericii din localitatea Ceatalchioi, si pe d-na Cornei Oana, asistent social in localitatea Pardina, tinerii, care au renuntat la odihna din zilele de week-end, au mers in localitatile Patlageanca, Ceatalchioi, Salcieni, Plaur si Pardina.

Un numar de 50 de familii au primit articole de imbracaminte si incaltaminte, jucarii, alimente si alte bunuri casnice, aducand in aceste gospodarii izolate din Delta multa bucurie si mangaiere.

“Dumnezeu iubeste pe cel ce da cu voie buna”…

Despre autor

Avatar

admin

Lasa un comentariu