Proiecte

O LUME INTR-UN CLICK

PROIECT APROBAT (finalizat)

Denumire proiect: O lume intr-un click

Finantare: Programul POS CCE 2007 – 2013, Axa prioritara 3 – „Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru  sectoarele privat si public”Domeniul Major de Interventie 1 „Sustinerea utilizarii tehnologiei informatiei si comunicatiilor ”Operatiunea 1 „Sprijinirea accesului la Internet si la serviciile conexe” 

Valoarea proiectului: 98387,91 lei

Obiectivul general al Proiectului O LUME INTR-UN CLICK este de a se asigura conditii cat mai bune asistentei sociale oferite copiilor si persoanelor in varsta (grupul tinta al activitatilor Asociatiei).

Calitatea serviciilor
sociale prestate de asociatie va creste prin accesul voluntarilor la echipamentele TIC si asigurarea unui acces facil la diferitele instrumente educationale oferite de Internet tinerilor.

Obiectivul specific
al Proiectului O LUME INTR-UN CLICK, urmareste cresterea utilizarii tehnologiei informatiei si comunicatiilor (TIC), prin sustinerea conectarii la broadband precum si prin consolidarea infrastructurii TIC.

Prin acest proiect se intentioneaza achizitia de tehnica de calcul (calculatoare, laptop-uri, imprimante, multifunctionale, camere web, surse UPS) pentru desfasurarea activitatilor Asociatiei la sediul central si la sucursala. Aceste echipamente vor oferi posibilitatea voluntarilor sa utilizeze computerul si Internetul, in vederea unei comunicari si informari mai bune. Aceste facilitati vin si in sprijinul celor care manifesta interes si preocupare fata de programele desfasurate de asociatie.
Prin Proiectul O LUME INTR-UN CLICK activitatile Asociatiei CASIANA vor cunoaste o dezvoltare, deoarece:

  • se va imbunatati coordonarea activitatilor la nivel judetean, national si international prin folosirea echipamentelor TIC
  • cu ajutorul echipamentelor TIC se vor realiza materiale cu privire la activitatile si serviciile de asistenta sociala oferite de asociatia CASIANA
  • prin utilizarea echipamentelor TIC si a Internetului se vor transmite in timp util informatii si materiale necesare desfasurarii activitatilor specifice
  • se vor putea gasi in timp util informatiile necesare activitatilor prin accesarea Internetului
  • se vor prezenta pe web-site-ul organizatiei activitatile Asociatiei CASIANA

De asemenea, Asociatia CASIANA va pune la dispozitie copiilor fara posibilitati echipamentele TIC pentru a se bucura si ei, ca si ceilalti copii care beneficiaza de aceasta tehnologie in familie sau la scoala.

Despre autor

Avatar

admin

Lasa un comentariu